Doen Kindercoaching Breda

Ingrid Bachman, kindercoach

Bij het opgroeien van klein meisje tot volwassen vrouw heb ik ervaren hoe moeilijk het kan zijn je eigen weg te vinden. En ook hoe heerlijk het is te worden wie je bent en te ontdekken wat je kunt. Ik heb geleerd dat wat je daarvoor nodig hebt al in jezelf aanwezig is en dat iedereen het in zich heeft om problemen op te lossen en doelen te bereiken.

In mijn jeugd werden emoties als boosheid, woede en verdriet niet samen besproken. Dat betekende dat ik ze maar weg stopte en deed alsof ze er niet waren. Dat heeft me vaak in de weg gezeten. Soms werd ik heel kwaad. Op andere momenten keerde ik in mezelf en deed alsof het er niet was. Maar piekerde er ondertussen in mijn eentje over door. Ik wist niet hoe ik met mijn boosheid om kon gaan. Pas later leerde ik hoe essentieel het is ook lastige en moeilijke emoties te erkennen en meer compassie met jezelf en anderen te hebben.

Nu ik zelf moeder ben, en werk met kinderen en ouders als coach en leerkracht komen mijn kennis en kwaliteiten optimaal tot hun recht bij het begeleiden en leren handiger om te gaan met je gevoelens. Samen een oplossing zoeken die bij jou en je kind past. Ontdekken dat je vaardigheden kunt leren waarmee driftbuien, woedeaanvallen of sombere en neerslachtige stemmingen verleden tijd zijn. Ontdekken wat er mogelijk is voor jou en je kind, van kleuter tot en met tiener.

En nee, het is nooit te laat om de problemen met je kind op te lossen!

Missie

Ik wil kinderen helpen bij het herkennen en ontwikkelen van hun talenten en kwaliteiten zodat ze overtuigd raken van hun eigen kunnen. Ik wil ouders laten ontdekken, dat de basis voor het geluk van hun kind in henzelf ligt.

Visie

Elk kind wil serieus genomen worden en leren wat het (nog) niet kan. Ik kijk naar wat jouw kind wél kan, welke talenten het heeft. We werken samen aan oplossingen en verbeteringen. Je kind krijgt een steuntje in de rug zodat het daarna weer op eigen kracht verder gaat. Bij de begeleiding van jou als ouder zet je samen met mij stappen om meer grip te krijgen op je kind en het opvoeden. Ik help je om jouw kind op een andere manier te zien en te benaderen. Dan ontstaat er ruimte voor meer rust en ontspanning bij jezelf en in je omgeving.


naar boven

Ja, stuur mij het
GRATIS E-book

Eerste hulp bij boosheid:
doe het zo!

De 4 geheimen voor een liefdevol en effectief contact met je kind.

Bovendien ontvang je regelmatig waardevolle tips over positief opvoeden.

gratis e-book: eerste hulp bij boosheid

JA, stuur mij het gratis
e-book en de tips!
E-mail:
Voornaam:
 

- Privacy gegarandeerd
- Geen spam
- Simpel afmelden