Doen Kindercoaching Breda

Referenties

             

referenties kindercoach Houten

Je bent een top begeleider met oog en aandacht voor onze zoon! Fijn ook om als ouder begrepen te worden. Ik zou anderen aanraden om hulp bij je te zoeken.

                                                                                                     moeder van zoon (11 jaar)

referenties kindercoach HoutenOp meerdere vlakken heeft jouw begeleiding positief geholpen. Zelfs vervelende dromen blijken vervangen te kunnen worden! Super ervaring die ik iedereen kan aanraden. Het was een plezier om de training bij Ingrid te mogen volgen.

                                                                                                     moeder van dochter (10 jaar)

referenties kindercoach Houten

Hierbij de laatste CITO gegevens. Spelling heeft ze echt fantastisch gedaan. Leuk hoor!

                                                                                                         leerkracht groep 7

referenties kindercoach Houten

Als ouder word je bang als je zoon steeds somberder wordt, vaak huilt en verdrietig is. Niet meer kan slapen. Je denkt: "Is het pesten? Waar zit hij toch mee?" Nu is hij weer vrolijk en praat hij meer. De hulp die hij bij jou heeft gehad was echt even nodig. Nu heeft hij het gevoel dat niemand hem laat zakken, hij zet de dingen beter van zich af en gaat er luchtiger mee om. Soms heb je zo'n boost nodig om te weten wat je kan en wie je bent. Het is mooi om te zien dat hij nu sterker is, hij bijt meer van zich af. Zijn meester schrijft in zijn laatste rapport: "Ik wist het ook even niet meer. Maar nu ben je zelfverzekerder en dat staat je goed". Mijn zoon weet ook dat als hij het nodig heeft hij weer bij jou terecht kan.                                                                                  

referenties kindercoach Houten

Mijn zoon was onzeker. Hij kreeg veel kritiek op school, wat er allemaal niet goed ging. Hierdoor was hij niet meer gemotiveerd en liet hij zijn kop hangen. Ik had al eerder het vermoeden van dyslexie en na heel veel aandringen op school kreeg hij uiteindelijk de test: dyslexie in groep 7. Tijdens de begeleiding bij jou viel er bij mijn zoon iets op zijn plaats. Hij kreeg weer vertrouwen en in plaats van een VMBO-advies een HAVO/VWO-advies. We proberen nog steeds de "Ingrid" methode aan te houden.                                                      

referenties kindercoach HoutenVoordat ik bij Ingrid kwam dacht ik dat ik niet goed snik was. Het leren ging niet goed en dat was een vervelend gevoel. Dan oefende ik heel hard maar was ik alles na een tijdje alweer vergeten. Nu zet ik het in mijn hoofd en het blijft erin zitten. Ik heb geleerd dat ik op een andere manier leer. Ik heb meer zelfvertrouwen. Het is zo fijn dat het nu wel lukt.                                                                                                                                                                                                            meisje (11 jaar)

referenties kindercoach HoutenIk ben pas aan het einde van groep 8 gestart en leerde hoe ik de woorden in mijn hoofd zet. Nu blijft het erin zitten en hoef ik na de zomervakantie niet meer van voor af aan te beginnen.        

                                                                                                                   Meisje (12 jaar)

referenties kindercoach Houten

Ik ken Ingrid als een gedegen en zorgvuldig werkende professional. Ze heeft respect voor het individu, luistert goed en is gericht op mogelijkheden. Ze stelt zich open en betrokken op en neemt kinderen serieus. Mede door haar humor en enthousiasme biedt ze kinderen de mogelijkheid zichzelf te zijn.

B. de Hond, GZ psychologe

referenties kindercoach HoutenWij hebben Ingrid leren kennen als een enthousiaste en betrokken kindercoach. Tijdens de eerste kennismaking thuis gaf zij onze zoon de ruimte om in zijn eigen tempo contact te maken.
Ook tijdens latere sessies was er ruimte voor eigen inbreng van hem. Voor ons betekent dit dat ze de eigenheid van een kind respecteert en uitgaat van het kind.
Onze zoon vond Ingrid "een gezellige kletskous". Volgens onze zoon zouden kinderen naar Ingrid kunnen gaan als "ze ergens last van hebben, slecht slapen of niet goed kunnen spelen".
Hij gaf aan dat hij had geleerd "om er beter mee om te gaan" en "te proberen en te doen". Hij zegt ook: "Ingrid leert een kind om het makkelijker te maken en bespreekt wat er wel/niet goed gaat".
Een kind heeft soms maar een klein duwtje in de juiste richting nodig om weer verder te kunnen. Wij denken dat onze zoon dat duwtje bij Ingrid heeft gekregen.

ouders en zoon (8 jaar)


naar boven

Ja, stuur mij het
GRATIS E-book

Eerste hulp bij boosheid:
doe het zo!

De 4 geheimen voor een liefdevol en effectief contact met je kind.

Bovendien ontvang je regelmatig waardevolle tips over positief opvoeden.

gratis e-book: eerste hulp bij boosheid

JA, stuur mij het gratis
e-book en de tips!
E-mail:
Voornaam:
 

- Privacy gegarandeerd
- Geen spam
- Simpel afmelden